Ons team

Team

Het team van Drukte Makers bestaat uit ervaren verandermanagers, organisatiedeskundigen en interim managers die hun sporen ruim verdiend hebben in het vak.

Wij hebben de afgelopen 15 jaar bij verschillende adviesbureaus gewerkt. Bij Boer & Croon, International Business Consultancy (IBC), Kern Management, The Brown Paper Company hebben we bij grote en kleinere organisaties tal van veranderingsprocessen begeleid. Dat doen we goed; opdrachtgevers zijn tevreden; de evaluaties positief.

Wel trekken we door de jaren heen twee conclusies:
1. Opdrachtgevers kopen voor veel geld diensten in als strategieontwikkeling, cultuurveranderingstrajecten, trainingen, dashboards. Dit zijn grote investeringen, maar toch zijn zij niet in staat te benoemen wat die concreet opleveren. Sterker, wij concluderen zelfs dat de meeste investeringen in diensten en producten veel tijd (dus geld…) van de organisatie kosten, maar geen merkbaar positief effect hebben. Te veel investeringen lopen daarom uit op kapitaalvernietiging.

2. Met investeringen wil een organisatie bereiken, op welke manier dan ook, dat medewerkers en organisaties beter gaan presteren: aantoonbaar en meetbaar. Ofwel, dat de investeringen per saldo resulteren in minder kosten, meer omzet, hogere winst. Toch maken de meeste organisatie deze berekening niet, zodat ze dus eigenlijk niet zeker weten of de investeringen zinvol zijn, laat staan dat ze weten wat het rendement is van deze investeringen.

Waarom wij dit waarmaken
Voorkomen van kapitaalvernietiging en weten wat het rendement is van investeringen; met die doelstelling hebben wij ons eigen consultancybureau opgericht, Drukte Makers.

Als wij zeggen dat wij opdrachtgevers helpen hun doelstellingen te realiseren, dan maken wij dat waar doordat we ons onderscheiden van andere consultants op drie uitgangspunten:
1. We leveren geen dienst of product, maar een prestatie. Zo weet u altijd precies wat u krijgt, hoe die prestatie bijdraagt aan uw doelen en wat die prestatie kost en oplevert.
2. We drukken alle acties altijd uit in rendement, ofwel concrete euro’s. Zo ziet u altijd direct wat uw investering kost en oplevert.
3. We verdienen uw investering altijd voor u terug dankzij een business case die uitgaat van 300% ROI. Op basis van die business case zijn wij graag bereid een variabele, resultaatafhankelijke beloning af te spreken. Zo verbinden wij ons aan het resultaat en verdient u uw investering altijd en meervoudig terug.

Het management van Drukte Makers bestaat uit:

shutterstock_271063640-1024×983-3
100419 KERN Management _121190

Mike Heijstee

In beweging zijn is het mooiste wat er is. Op reis zijn en genieten van het uitzicht en de ervaringen. Aankomen en genieten van de prestaties doe ik ook graag.

Mijn passie is de continuïteit van bedrijven een positieve boost te geven. Daarvoor is beweging noodzakelijk.

Ervaring heb ik opgedaan in leidinggevende en eindverantwoordelijke functies. Met name binnen profit organisaties in zowel zakelijke & financiële dienstverlening als transport & logistiek.

Twitter Linkedin

Raymond Nagel

Internationaal management consultant / interim manager met een bewezen staat van dienst in agile transformaties van grote en middelgrote bedrijven in Europa.

Sterk "zakelijk gevoel" in combinatie met de mogelijkheid om nieuwe inzichten om te zetten in kant-en-klare oplossingen. Gepassioneerd en innovatief in het ontwikkelen en leveren van klantwaarde (proposities).

Vastbesloten om strategie te ontwikkelen, op elkaar af te stemmen en te implementeren. Allemaal expliciet gericht op het leveren van verbeterde bedrijfs- en klantwaarde. Dit realiseren, door het verbeteren van de klant (reis) ervaring, het verhogen van de omzet van het bedrijf, het verhogen van operationele prestaties (bijvoorbeeld productiviteit, kwaliteit, doorlooptijd en betrouwbaarheid, etc.), evenals financieel rendement.

Linkedin
100419 KERN Management _121231
shutterstock_135859487

Wij maken graag nader kennis met u.

U kunt ons bereiken op:
+31 (0)30 - 227 17 86
Of via de e-mail op:
office@drukte-makers.com

U bent ook van harte welkom op ons kantoor:
Bilderdijklaan 64
3723 DD Bilthoven

Meer info